Policlinica Târgu-Jiu a produs peste un miliard, în octombrie

383

În luna octombrie, Ambulatoriul integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a realizat încasări de 1 miliard 300 milioane lei vechi. Aceeaşi sumă s-a încasat şi în luna precedentă, Vasile Stănculete, medicul coordonator al Policlinicii, declarând atunci că suma reprezintă mai mult decât dublul vechilor încasări.

Cabinetele medicale din Policlinica Târgu-Jiu sunt solicitate de tot mai mulţi gorjeni. Serviciile medicale contra-cost aduc venituri frumoase unităţii. De două luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu încasează sume importante din Ambulatoriu. „În septembrie am încasat 130.000 lei. Pe luna octombrie, încasările sunt tot de un miliard trei sute mii lei vechi, din care 38.400 din fişe circulaţie rutieră”, a menţionat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.

Ambulatoriul, coordonat de Stănculete din septembrie
De la începutul lunii septembrie, Vasile Stănculete este medic coordonator al Policlinicii din Târgu-Jiu. Ginecologul nu este deloc străin de activitatea Ambulatoriului, el mai ocupând postul de medic coordonator şi în trecut, acesta fiind şi motivul pentru care managerul Tiberiu Tătaru l-a nominalizat pe Stănculete pentru funcţia menţionată.
Pentru Vasile Stănculete activitatea de medic coordonator al Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este o normalitate, el ştiind foarte bine ce presupune această funcţie.
Deşi nu este remunerat, Stănculete a spus că se va implica trup şi suflet în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, ceea ce se pare că s-a şi întâmplat, date fiind încasările înregistrate în luna septembrie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here