Petra și-a terminat preavizul la CEO, cine preia Resursele Umane?

299

Petra Pătrașcu, fosta șefă a Direcției de Resurse Umane a CEO, a părăsit, vineri, structura de la Târgu-Jiu, acesteia terminându-i-se preavizul. Locul lui Petra este momentan vacant, la cârma direcției rămânând adjunctul Sorin Olaru. FNME încearcă să și-o promoveze în locul lui Pătrașcu pe Gabi Popescu, cenzor al structurii sindicale conduse de Dan Pârvulescu, se vehiculează printre sindicaliști. Unii vorbesc și de o potențială revenire a lui Ion Răuț pe funcția lui Petra, dar majoritatea îl preferă, totuși, în funcția de director plin pe Olaru.09

,,Din câte știu toate atribuțiile au fost preluate de Sorin Olaru. Nu am auzit nimic de Gabi Popescu și nici de Răuț. Eu l-aș prefera pe Olaru, deoarece este la curent cu mișcările de la Resurse Umane cu planul de restructurări aprobat și cu etapele care trebuie urmate. Dar vom vedea ce se întâmplă, deoarece sindicatele nu numesc directori”, a declarat Adrian Marciuc, prim-vicepreședinte al Federației Univers.
Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 Lupoaia, susține în schimb că ar trebui organizat un concurs și că organizarea în CEO nu trebuie făcută de sindicate, ci de persoane bine pregătite profesional. ,,Ar trebui organizat un examen corect și democratic. Nu îl vrem nici pe Răuț, dânsul este la pensie, iar dacă revine își va impune anumite clauze pe care le știm, nici pe Gabi Popescu, care ar putea înclina balanța spre FNME. Olaru poate participa și el la viitorul concurs”, a declarat liderul de sindicat.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here