Personalul de la Ambulanța Gorj, rămâne în linia întâi! S-au stopat și concediile de odihnă

2187

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Constantin Mitroi, spune că personalul SJA și de la stațiile din județ lucrează la flux continuu în această perioadă. Zilnic cel puțin 18 salariați prestează pe fiecare tură, la care se adaugă câte un echipaj la substațiile de la  Bumbești-Jiu, Novaci, Turceni, Rovinari și câte două echipaje la Motru și Târgu-Cărbunești. Mitroi susține, de asemenea, că SJA Gorj are în activitate 11 medici, din care 6 fac urgențe, directorul medical prestând urgențe doar în zilele de week-end, conform legii.

În ce privește restul personalului operativ, directorul SJA Gorj anunță că a interzis concediile de odihnă în această perioadă de foc privind coronavirusul, singurele concedii pe care nu le poate opri fiind cele medicale, puțin ca număr în rândul personalului din întreg județul. De altfel, chiar liderul de sindicat Cristi Aldescu se află de câteva zile în concediu medical, afirmă Mitroi.

În ce privește ambulanțele, acesta susține că SJA are destule mașini fără probleme tehnice care sunt folosite 24 de ore pentru urgențele din județ.

SJA Gorj nu a primit cereri de demisie, transfer ori pensionare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here