Percheziţii, la locuinţele unor hoţi de lemne

213

Poliţiştii gorjeni au descins vineri în locuinţele a doi bărbaţi din comuna Plopşoru, suspectaţi că, în perioada 2-4 ianuarie 2012, au furat mai mulţi salcâmi din fondul forestier aparţinând unui bărbat din satul Piscuri. La domiciliile celor doi suspecţi a fost găsită o cantitate 3,5 mc material lemnos specia salcâm.

Materialul lemnos a fost ridicat şi lăsat în custodia reprezentanţilor Ocolului Silvic Turceni până la definitivarea cercetărilor.

Joi, 5 ianuarie, poliţiştii din Turceni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul în perioasa 2-4 ianuarie, doi bărbaţi din comuna Plopşoru au tăiat fără drept şi au sustras mai mulţi salcâmi. “Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au constatat că cei doi suspecţi, B.C.M., de 22 ani şi D.L., de 31 ani, ambii din comuna Plopşoru, au sustras 32 de salcâmi, cu un volum total de 7,42 mc, din fondul forestier aparţinând unui bărbat de 55 ani, din comuna Plopşoru, satul Piscuri. Continuând activităţile de cercetare, poliţiştii au stabilit că materialul lemnos tăiat ilegal a fost sustras şi transportat la locuinţele celor doi suspecţi”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Vineri, în baza autorizaţiilor de efectuare a percheziţiei domiciliare emise de către Judecătoria Târgu-Jiu, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Turceni au descins la locuinţele celor doi suspecţi, unde au găsit o cantitate de 3,5 mc material lemnos specia salcâm. Materialul lemnos a fost ridicat şi lăsat în custodia reprezentanţilor Ocolului Silvic Turceni până la definitivarea cercetărilor.

Roxana Lupu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here