Pedelişti gorjeni la Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului Marinescu

326

Mai mulţi consilieri locali PDL, au participat în perioada 24-27 iunie la Bruxelles la o conferinţă cu tema: “Politici agricole şi politici de coeziune-impact asupra României”. Ei au fost invitaţi aici de către eurodeputatul PDL Marian Jean Marinescu și vicepreședinte al Grupului Popularilor Europeni, cel mai mare grup politic din Parlamentul European.

Din delegație au făcut parte consilierii locali Angelica Necșulea, Dragotești, Gabriel Nanu, Plopșoru, Mihai Ciocîltea, Cătunele, Nicolae Tomescu, Crasna, Adrian Marius Bălu, reprezentant al organizației de tineret a PDL Gorj și Denisa Șuță, purtător de cuvânt al PDL Gorj.
Gorjenii au făcut parte dintr-un grup de 38 de aleși locali ai PDL din Oltenia, invitați la Parlamentul European de eurodeputatul Marian Jean Marinescu. Delegația a vizitat Parlamentul European și a participat la conferința susținută de eurodeputatul Marinescu și alți deputați, reprezentați ai grupului PPE, în Parlamentul European. Aleșii locali au primit informații privind modalitațile de acces la fondurile europene și le-au fost prezentate metode prin care alte țări europene accesează bani de la Uniune, pentru a implementa o serie de proiecte de dezvoltare atât în domeniul agricol, cât și în alte domenii.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here