Pe ritmurile lui Belgher – Vâlceanu şi Scheau s-au lansat cu chef la Cărbuneşti

341

Candidaţii PDL Gorj, Dan Vâlceanu şi Mircea Scheau, s-au lansat duminică după-amiaza în cursa pentru alegerile parlamentare făcând un chef de zile mari la Târgu-Cărbuneşti, cu peste 200 de invitaţi. Candidatul pe Colegiul II de Deputaţi şi candidatul pe Colegiul II de Senat, au sponsorizat astfel masa festivă pentru susţinătorii lor “portocalii”, la Hotel Gilort, administrat de către secretarul general adjunct al PDL Gorj, Ion Fugaru. Amuzant este că cel care a întreţinut atmosfera pentru petrecăreţi a fost chiar uneperistul Leonida Belgher, care în loc să susţină candidaţii PSD, le-a cântat celor de la PDL. Alături de Belgher, la petrecerea de lansare pentru parlamentarele din 9 decembrie, s-au aflat mai mulţi lideri ai UNPR Gorj.

După ce prim-vicepreşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, însoţit de tatăl său, Eugen Vâlceanu, şi de şeful său de campanie, Puiu Diaconescu, au făcut o baie de mulţime la Crasna, participând la resfinţirea unei biserici din comuna noului intrat în PDL Gorj, cei trei au plecat la chef. Şi astfel, gata miruiţi de către mitropolitul Irineu, cei trei, s-au oprit din campania electorală, începută oricum mult mai devreme decât ar fi cerut calendarul electoral, la Hotel Gilort din Târgu-Cărbuneşti. Asta, deoarece, în ziua de duminică, Dan Vâlceanu şi Mircea Scheau, candidaţii pe Colegiul II de Deputaţi şi pe Colegiul II de Senat, şi-au lansat candidaturile în preajma susţinătorilor lor. Vorbim de peste 200 de membri ai PDL, primari de pe cele două colegii, dar şi, interesant, aleşi ai UNPR Gorj, partid care face o alianţă cu PSD-ul. De altfel, oamenii partidului condus de Gheorghe Cocină sunt susţinuţi pe funcţii la deconcentrate pe baza alianţei dintre cele două partide PSD-UNPR.

Progresistul Belgher, animatorul petrecerii
Şi astfel, în timp ce candidatul USL Gorj de pe Colegiul II de Deputaţi, Mihai Weber, şi candidatul Toni Greblă, de pe Colegiul II de Senat, au plecat din Crasna liniştiţi spre casă, contracandidaţii lor şi-au continuat munca de convingere electorală, alături de câteva sute de susţinători din cele două colegii. Printre invitaţi s-au aflat şi aleşi locali din localităţiile colegiilor respective, de altă culoare decât PDL, care astfel şi-au demonstrat susţinerea faţă de cei doi. Cel mai detaşat a fost de altfel, consilierul local din Alimpeşti, Leonida Belgher, care a prestat cu plăcere la lansarea celor doi candidaţi PDL. Cu siguranţă a primit “verde” de la conducerea UNPR Gorj, o parte dintre liderii partidului fiind şi ei prezenţi la petrecere. Pedeliştii demonstrează că grăbesc campania electorală, luându-le înainte cotracandidaţilor lor de la alte partide politice care încă aşteaptă startul în bătălia pentru parlamentare. Pe Colegiu II de Deputaţi, pedelistul Dan Vâlceanu îi va avea contracandidaţi pe Mihai Weber de la USL, pe Alexandru Băluţă, candidat independent şi posibil pe Ştefan Cherciu de la PPDD Gorj. Pe Colegiul II de Senat, pedelistul Mircea Scheau îl are, deocamdată, contracandidat pe senatorul PSD, Toni Mihail Greblă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here