Pe protocol, Tichete cadou de 250 de lei, pentru angajaţii Minprest

293

La sediul Minprest Serv Rovinari s-a semnat, ieri, un protocol între sindicate şi administraţie pentru primele de Crăciun. Cuantumul stabilit ieri a fost de 250 de lei pentru fiecare angajat, celor peste 1340 de beneficiari urmând a li se acorda, până miercuri, tichete cadou de valoarea în cauză. În acelaşi protocol s-a prevăzut ca în ianuarie, dacă vor fi economii la fondul de salariu, să se mai acorde un alt bonus financiar salariaţilor.

La fel ca şi restul angajaţilor Complexului Energetic Oltenia şi salariaţii Minprest Serv nu vor beneficia, anul acesta, de bani în plus din economia la fondul de salarii. Potrivit protocolului semnat ieri, administraţia a acceptat să li se dea angajaţilor doar tichete în valoare de 250 de lei, economia în cauză urmând a se discuta în ianuarie.
În cadrul aceleiaşi întâlniri s-a mai stabilit ca programul de lucru al Minprest, de sărbători, să fie stabilit în funcţie de cel al beneficiarului, adică al CEO.
Sindicatul majoritar din Minprest, Solidaritatea, a acordat celor 900 de membri şi câte un tichet cadou în valoare de 50 de lei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here