PDL nu îşi ţine cuvântul faţă de UNPR

279

moregaLiderii UNPR Gorj sunt nemulţumiţi de faptul că, deşi conducerea PDL a anunţat că va semna un nou acord cu progresiştii, acest lucru nu s-a mai făcut. Au trecut deja 6 săptămâni de când uneperiştii aşteaptă, având îndoieli în legătură cu semnarea acestui nou protocol. “Pedeliştii trebuiau să aibă un nou acord cu noi, la care paritatea de 75 la 25 era una corectă.

Asta pentru că, de fapt, suntem patru Parlamentari ai Puterii în Gorj, iar raportul corect este de trei la unul. Eu am denunţat acest protocol, printr-o adresă transmisă vineri preşedintelui PDL Gorj, Ion Ruşeţ de a relua problemele care îi interesează pe gorjeni”, a declarat Dan Ilie Morega, şeful UNPR Gorj.

“Ruşeţ nu mai este fair-play”

Morega susţine, de asemenea, că relaţia sa cu Ion Ruşeţ s-ar fi răcit în mod inexplicabil, asta deşi deputatul UNPR a sprijinit rămânerea Guvernului actual. “Probabil, la alegeri, va merge fiecare pe cărarea lui. Probabil, domnul Ruşeţ asta îşi doreşte. Dar îi reamintesc totuşi că nu este fair-play. Eu am avut foarte multă încredere în dânsul, din care a rămas o oarecare licărire, pentru că într-o viaţă de om, deoarece am o mai mare experienţă decât el, în viaţa economică şi socială, nu am în cea sindicală, legătura mea cu electoratul este mult mai profundă”, a completat Morega. “Sper totuşi că măsura luată recent, măcar de complezenţă dacă nu de fond, putea să aibă o discuţie cu mine în calitate de preşedinte al UNPR Gorj şi de parlamentar, care în clipe grele am asigurat stabilitatea Guvernului”, a conchis şeful UNPR Gorj.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here