Patru minori daţi dispăruţi, găsiţi de poliţişti

226

Poliţiştii gorjeni au reuşit să dea de urma a patru minori din judeţ, semnalaţi ca fiind dispăruţi de la domiciliu. Printre cei patru minori găsiţi de poliţişti se numără şi adolescenta de 15 ani, din Târgu-Jiu, dispărută de acasă din data de 23 februarie.

În urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, le-au identificat pe cele două minore date dispărute săptămână trecută de părinţii lor. Una dintre minore, o adolescentă în vârstă de 14 ani din Târgu-Jiu, a dispărut de la domiciliu în data de 23 februarie. Cealaltă, o adolescentă de 15 ani din Rovinari, a plecat de acasă vinerea trecută şi nu a mai revenit. Din primele verificări s-a stabilit că acestea nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

Alţi doi minori dispăruţi,  găsiţi în Autogară
Alţi doi minori din Rovinari daţi dispăruţi de părinţi au fost găsiţi de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Târgu-Jiu în zona Autogării din municipiu. „La data de 02.03.2014, ora 23:00, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 40 ani, din localitate, despre faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în jurul orei 15:00, iar până la momentul sesizării nu a mai revenit.  În aceeaşi împrejurare, poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi de un alt bărbat, de 45 ani, despre faptul că şi fiul său minor a plecat de la domiciliu, în jurul aceleiaşi ore. Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, cei doi minori au fost identificaţi, cu operativitate, în zona Autogării Târgu-Jiu, de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Târgu-Jiu. Din primele verificări s-a stabilit că aceştia nu au fost victimele vreunei infracţiuni”, a anunţat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Ulterior, cei doi minori au fost încredinţaţi familiilor.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here