Parlamentarii Elvira Șarapatin și Mihai Weber și-au informat colegii despre referendum

91

Deputatul Elvira Șarapatin și deputatul Mihai Weber au participat, joi după-amiază, la o întrunire cu membrii organizației PSD Gorj și cu liderele organizațiilor de femei din județ, la sediul structurii din municipiu, evenimentul având ca scop o informare despre referendumul din 6-7 octombrie 2018.

Întâlnirea s-a organizat la inițiativa parlamentarului Elvira Șarapatin, care a transmis mesajul său colegelor din județ și a luat la cunoștință problemele pe care le întâmpină colegii săi pentru scrutinul din acest weekend. Deputatul Mihai Weber și-a prezentat, aici, opinia legată de necesitatea acestui referendum, despre beneficiul acestei modificări legislative din Constituție, dar și despre implicarea PSD, de multe ori criticată, în scrutinul de sâmbătă și duminică.
“Nu există implicare politică în acest referendum, noi ne-am implicat doar într-o acțiune civică de informare a populației”, a declarat Mihai Weber, în fața social-democraților, prezenți la sediul organizației.
Deputatul Elvira Șarapatin, totodată, președinte al OFSD Gorj, a menționat că “prin acest referendum, familia tradițională va fi repoziționată pe culmi sănătoase”, invitând toți gorjenii să voteze “DA” la scrutinul de la finalul acestei săptămâni.
Elvira Șarapatin a subliniat, că din păcate, există în mediul rural în special, mulți gorjeni care încă nu știu la ce folosește referendumul, ce aduce bun și care sunt pericolele care le prezintă, dacă la vot nu se va prezenta 30 % dintre cetățenii cu drept de vot ai țării.
Organizațiile PSD Gorj din județ susțin referendumul făcut pentru redefinirea familiei în Constituție.
Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00.
Întrebarea, care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu “da” sau “nu”, va fi: “Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here