Pandurii bifează un nou eşec. „Am arătat foarte, foarte puțin”

646

Pandurii Târgu Jiu a pierdut în deplasare, la Timişoara, cu Ripensia, nereuşind să obţină un rezultat bun după victoria la scor, de pe teren propriu, cu „lanterna roşie” Dacia Unirea Brăila. Trupa lui Adrian Bogoi a pierdut cu 2-1 şi a ajuns pe locul 12 în clasament.

Echipa timişoreană a deschis scorul rapid, în min. 9, dintr-o fază care nu anunţa nimic periculos. Gabriel Stoi a încercat un şut-centrare, portarul Costache era ieşit, iar mingea a intrat, norocos, la vinclu. Până la pauză, gazdele au dominat clar jocul, irosind cel puţin trei ocazii de a marca.

În partea secundă, timişorenii şi-au continuat ofensiva, iar Andrei Dumiter a majorat diferenţa în min. 54, după o contră rapidă. Pandurii au revenit în joc în minutul 75, Oiţă marcând după un corner. Târgujienii au încercat să forţeze egalarea, însă Ripensia s-a apărat foarte bine până la final.

În urma acestui rezultat, Pandurii coboară pe locul 12, iar sâmbăta viitoare va întâlni, pe teren propriu, tot o formaţie din Banat, ACS Poli Timişoara.

Nu am avut atitudinea corespunzătoare pentru a obține ceva azi. Am luat și goluri pe două greșeli mari ale defensivei noastre. Am arătat foarte, foarte puțin astăzi. Toate echipele de la locul 8 în jos pot intra în hora retrogradării… Trebuie să ne revenim, de etapa viitoare”, a declarat, după meci, Adrian Bogoi, tehnicianul Pandurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here