Paleologu vine primul la Gorj

270

Theodor PaleologuFostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, înscris în cursa pentru preşedinţia Partidului Democrat- Liberal vine primul să-şi prezinte colegilor moţiunea. Ceilalţi doi contracandidaţi vor vizita şi ei organizaţia, însă, abia săptămâna viitoare.

Forfotă mare la organizaţia judeţeană a PD-L Gorj, înaintea vizitelor candidaţilor pentru şefia partidului. Deocamdată, democrat-liberalii se pregătesc pentru prima vizită, cea a fostului ministru al Culturii, Theodor Paleologu. Acesta îşi va prezenta moţiunea sâmbătă la Muzeul Judeţean.

Vasile Blaga şi Emil Boc vin şi ei în campanie, însă, săptămâna viitoare. Calendarul nu este “bătut în cuie”, în rândul membrilor de partid discutându-se de vizita lui Blaga în aceeaşi zi cu cea a lui Paleologu.

Cert este că primul ministru, Emil Boc, doreşte să fie ultimul dintre aspiranţii pentru şefia partidului care vizitează Gorjul, dar şi cel mai convingător.

Paleologu: “Mă adresez intelectualilor!”

În acest moment, obţiunile de vot în rândul delegaţilor PD-L de la Gorj sunt împărţite între Blaga şi Boc.

Ion Ruşeţ a fost numit preşedinte interimar de tabăra actualului prim-ministru, cu toate acestea, preşedintele PD-L Gorj a declarat că Vasile Blaga este opţiunea sa de vot.

Senatorul Ion Ruşeţ a confirmat faptul că sâmbătă la ora 18.00, Paleologu îşi va prezenta moţiunea delegaţilor de la Gorj.

Theodor Paleologu este deputat şi şi-a depus, luni, la sediul Partidului Democrat Liberal, candidatura la şefia partidului. Moţiunea sa se numeşte “Privind spre viitor”. Deputatul a declarat că aceasta se adresează, în primul rând, tinerilor, intelectualilor şi celor care nu deţin funcţii în partid.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here