Orban: Putem câștiga alegerile prezidențiale în Oltenia

1024

Președintele PNL, Ludovic Orban, prezent sâmbătă la Craiova, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Sud-Vest Oltenia, a declarat că liberalii pot câștiga alegerile în toate județele din Oltenia. „Așa cum, acum 4-5 luni de zile, în afară de președintele Klaus Iohannis și de o mână de liberali, aproape nimeni nu credea în victoria Partidului Național Liberal și astăzi vă spun: putem câștiga alegerile prezidențiale în toate județele din Oltenia. Vâlcea a dat tonul victoriei la europarlamentare, câștigând cu peste 30% și îi felicit. Am încredere în Olt, în Dolj, în Mehedinți și în Gorj. Aveți capacitatea de a câștiga alegerile, stă doar în puterea muncii fiecăruia dintre noi și în capacitatea de a spune adevărul despre ceea ce vrem să facem bun pentru România, președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal”, a declarat Orban, citat de Agerpres.
Liderul PNL a arătat că Oltenia l-a dat pe Ion Gheorghe Duca, fost prim-ministru al României, iar acum este din nou momentul să dea partidului personalități de nivel național. El le-a transmis liberalilor că a sosit momentul ca PNL să câștige în Oltenia.
„Pe cine a dat PSD până astăzi din Oltenia? Pe Nicolicea din Mehedinți, chiar dacă și-a căutat azil politic, acum în Buzău, pe Olguța și pe Manda, niște reprezentanți care, practic, nu sunt cu adevărat reprezentanții Olteniei. Pe Duicu, tot de la Mehedinți, pe Fifor, pe Vâlcov și lunga listă a otrepelor care au fost ridicate de PSD pe spinarea minciunilor și nenorocirilor pe care le-au adus pentru Oltenia este nelimitată. Din acest motiv, vă spun: este momentul ca Partidul Național Liberal să câștige în Oltenia”, a arătat Orban.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here