Ofertele promoţionale de la Lidl Târgu-Jiu apar pe un nou portal

335

Lidl a lansat în această săptămână noul portal de Cariere al companiei, unde constant vor apărea cele mai noi anunţuri de recrutare în cadrul companiei şi cele mai importante informaţii şi sfaturi legate de procesul de angajare la Lidl România, precum şi informaţii din domeniul vânzărilor din magazinele pe care compania le are la Târgu-Jiu şi alte oraşe din ţară.

În prezent, pe platformă sunt disponibile 19 anunţuri active de recrutare. Creat cu scopul de a asigura o mai bună informare a celor care vor să aplice pentru un post în cadrul companiei Lidl, portalul cuprinde atât anunţuri de angajare şi informaţii utile pentru candidaţi, cât şi testimoniale ale actualilor angajaţi.
Beneficiind de o tehnologie avansată, noul portal de cariere va fi mai eficient în furnizarea de informaţii complete şi structurate. Astfel, candidaţii vor afla mai multe detalii atât despre posturile disponibile la Lidl, cât şi despre mediul de lucru şi domeniile în care pot activa. În plus, aceştia vor găsi aici răspunsuri la cele mai importante întrebări privind recrutarea personalului Lidl.
Picture 121Dintre cele 19 anunţuri de recrutare active pe portal, două posturi sunt disponibile în sediul regional din Nedelea, iar un post de specialist traduceri şi unul de recepţionist sunt vacante în sediul central din Bucureşti. De asemenea, restul anunţurilor de angajare sunt în domeniul vânzărilor în zonele Dragăşani, Craiova, Urziceni, Târgu Jiu, Târgovişte, Vaslui, Cristuru Secuiesc.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here