OCPI Gorj caută consilier şi referent

293

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de referent, treapta IA, Biroul Resurse Umane şi Interogare Baze de Date, precum şi un alt concurs de ocupare pe perioadă determinată a postului de consilier cadastru, gradul IA.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de consilier cadastru sunt: studii universitare cu licenţă sau studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă specializarea cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 6 ani şi 6 luni; cunoştinţe avansate de operare pe calculator. Data limită pentru depunerea dosarelor este miercuri, 25 noiembrie. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 8 decembrie, ora 10.00, iar interviurile vor fi susţinute pe 14 decembrie, ora 13.30.
De asemenea, pentru postul de referent, condiţiile specifice care trebuie îndeplinite de viitorii candidaţi, sunt: studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în muncă – minimum 6 ani şi 6 luni; cunoştinţe avansate de operare pe calculator. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este ziua de 4 decembrie, ora 16.00. Examenul scris pentru ocuparea funcţiei de referent se va ţine în data de 14 decembrie, ora 10.00, urmând ca interviurile să aibă loc pe 17 decembrie, de la aceeaşi oră.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here