O spun conservatorii: “Protocoalele locale ale USL Gorj sunt nule”

253

DSCN1808Conservatorii nu au fost prezenţi joi la conferinţa de presă a USL Gorj. Nu au făcut asta ca urmare a ultimatumului care le-a fost dat liderilor organizaţiei, la şedinţa comună a USL Gorj de miercuri. De altfel, lipsa conservatorilor a stârnit discuţii, atât social-democraţii cât şi liberalii criticând, într-un fel sau altul, încăpăţânarea conservatorilor.

Bomba a venit însă, apoi, de la liderii PC Gorj, care au anunţat că protocoalele semnate în localităţi şi de conservatori ar fi nule, deoarece nu ar purta şi semnături ori ştampile de la organizaţia judeţeană.

Conservatorii gorjeni nu vor USL Total în judeţul Gorj. Au spus-o deja de prea multe ori, dar cu toate acestea, la ultima şedinţă a USL Gorj, au fost somaţi să o mai spună o dată. Petrescu a şi luat de altfel, chiar ieri, legătura cu şefii săi, pe linie politică, de la centru, pentru a-i mai întreba o dată dacă este sau nu obligat să accepte USL-ul Total. I s-ar fi răspuns că în protocol este prevăzută şi o portiţă pentru asemenea situaţii, portiţă pe care Petrescu susţine sus şi tare că o va utiliza la alegerile de anul viitor. Lipsa conservatorilor însă la întâlnirea cu presa a fost subliniată de reprezentanţii PSD, purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Ciprian Florescu, aşteptând ceva vreme ca reprezentanţii PC Gorj să îşi facă apariţia la întâlnirea săptămânală cu presa.

Mazilu şi nebuloasa PC

Reprezentantul PNL Gorj la întâlnirea cu presa de joi a fost primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu. Şi acesta a comentat gestul conservatorilor şi lipsa acestora la semnarea protocoalelor USL Total din Gorj. “Din partea PC-ului este o nebuloasă care se va stabili pe parcurs”, a declarat Mazilu, apreciind prezenţa conservatorilor, sporadică de altfel, la semnarea protocoalelor UNPR. Protocoalele USL Gorj sunt semnate în judeţ în proporţie de 50%. Conservatorii susţin însă că cele semnate nu au nicio valoare, deoarece nu sunt semnate şi de preşedintele organizaţiei, neavând de altfel nicio şatampilă de la judeţ.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here