O firmă din Belgia recrutează șoferi din rândul gorjenilor

81

YM TRANS BVBA, o companie din Belgia cu o experienţă de peste două decenii pe piaţa transportatorilor, vrea să îşi mărească echipa de șoferi prin recrutarea mai multor tineri din regiunea Olteniei, inclusiv din Gorj.
Pentru un salariu cuprins între 2.700 și 3.000 euro, viitorul angajat trebuie să efectueze curse de transport alimente numai pe teritoriul Belgiei, iar pe lângă faptul că va lucra cu forme legale, angajatorul oferă și sprijin pentru găsirea unei locuințe.
Cursele fiind interne, programul de lucru va fi unul prin care să se evite ceea ce este cel mai greu pentru un șofer de cursă lungă, respectiv dormitul în cabina vehiculului. Programul este de 10 – 12 ore, iar plata este de 11,85 euro pe oră plus bonusuri.
Cei acceptați vor primi din prima zi acte conform legislației din Belgia, lucru absolut necesar și pentru obținerea unei locuințe. În plus, angajatorul, respectiv firma YM TRANS BVBA, va îndruma în mod direct proaspeții angajați în acest demers.
Cei care vor să lucreze, dar în același timp să aibă și familia aproape vor fi ajutați în acest sens și chiar vor beneficia de salarii mai mari.
“Statul belgian protejează familia, iar firma YM TRANS BVBA se subordonează acestui principiu.
Acest lucru se traduce prin impozite mai mici și implicit salarii mai mari pentru cei care vor să își aducă alături soția și copiii. Dacă deţineţi permis categoria CE şi vorbiţi limba engleză sau franceză la nivel minim conversaţional, vă aşteptăm să faceți parte dintr-o echipă tânără și dinamică.
Sunați la numerele de telefon 0040773784431 ori 0032468339264 sau trimiteți CV-ul dumneavoastră pe adresa ymtrans@yahoo.com“, a declarat, pentru un cotidian regional, Laurenţiu Vozaru, coordonator transport la firma YM TRANS BVBA.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here