Nuntă de lux cu elicoptere pentru fata lui Goeru

893

DSC_0767Mare chef mare. Fata omului de afaceri Dan Bârcină, zis Goeru, s-a căsătorit ieri pentru a doua oară. Şi de data aceasta evenimentul a luat proporţii ameţitoare

, nunţile de lux fiind deja o obişnuinţă pentru familiile de romi cu stare.

Mihaela Bârcină, în vârstă de 21 de ani, a mai fost căsătorită o dată în anul 2006. Atunci, fata îl alesese pe tânărul Cosmin pentru a-i fi soţ, dar acum aceasta s-a căsătorit cu un alt băiat, de loc din Bengeşti. Şi de această dată, printre naşi s-au aflat şi soţii Greblă, care au fost alături de familia Bârcină şi în urmă cu patru ani, când o căsătoreau pe Mihaela pentru prima dată.
DSC_0802După ce a luat mireasa de la locuinţa din cartierul Drăgoieni, alaiul de nuntă a plecat spre insuliţa pe care numai vedeta ProTV, Cătălin Măruţă, şi-a mai oficiat căsătoria. Luxul a fost prezent peste tot, de la paharele cu cristale zwarovski până la cele trei elicoptere cu care au fost plimbaţi reprezentanţii presei pentru a putea vedea mai bine excesul de lux şi bani. Nici hainele celor doi miri nu au fost de ici de colo, numai costumul mirelui costând câteva mii de euro, fiind cumpărat direct de la Milano.
Acesta, se pare însă, că oricum nu s-a uitat la bani, plătind pentru Mihaela, potrivit rudelor, nici mai mult nici mai puţin de un milion de euro.
D.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here