Nu mai are voie să intre în club! Nicolae Guță, trimis în judecată

416

Procurorii au finalizat rapid cercetările în cazul fiului celui considerat ”regele manelelor”. Tânărul de 23 de ani a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe, iar instanța a dispus deja prima măsură în timpul procesului. Dosarul se află la Judecătoria Petroșani.
”Menţine măsura preventivă a controlului judiciar a inculpatului Guţă Nicolae, dispusă de procuror pe 2 mai 2016”, a decis magistratul de caz. Pe durata controlului judiciar, bărbatul trebuie să se prezinte la instanță, la parchet și la poliție, ori de câte ori este chemat, să anunțe dacă își va schimba locuința, să nu se apropie de persoana vătămată sau de familia acesteia şi să nu comunice cu martorii.Acestea nu sunt singurele măsuri pe care va fi nevoit să le respecte, fiind obligat să nu meargă în clubul în care a avut loc scandalul. ”Să nu se deplaseze în clubul ,Keops, din municipiul Petroşani şi să nu deţină, să nu folosească arme. Dispune încetarea obligaţiei de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Hunedoara, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar. Respinge cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar formulată de către inculpate”, au mai stabilit judecătorii.

A fost prins de polițiștii din Gorj
Guță jr. a ajuns în atenția anchetatorilor pe 2 mai, după ce o tânără de 19 ani le-a povestit polițiștilor că, în noaptea de Înviere, a fost agresată de acesta, într-un club din Petroșani. Fata i-ar fi refuzat avansurile, iar atitudinea ei l-ar fi scos din minți pe bărbatul care este și el cântăreț de manele. După reclamația făcută de victimă, tânărul a fost depistat în trafic, de polițiștii din Bumbești-Pițic, pe raza județului Gorj. Soția acestuia a declarat însă că nu a vrut să fugă, ci se întorcea de la un spectacol. ”Nu cred nimic din ce s-a spus. Nu tot ce se spune e adevărat. Eu am vorbit cu el. O să îl susțin. El nu a fugit. Venea către Petroșani. A fost plecat la București, trebuia să ajungă la Chișinău, pentru că aveau de cântat și se întorcea pentru că a fost chemat, nu că a fugit, așa cum s-a spus. El venea către Petroșani. În noaptea respectivă nu am fost în club, dar nu îl văd în stare să facă așa ceva sau avansuri unei femei. Cert este că este nevinovat. El este sub control judiciar și nu are voie să vorbească”, a declarat Daniela Guță, pentru Gorjeanul. ”Victima” Ana Maria este studentă la Facultatea de Chimie Biologie, din Timișoara. După incident, aceasta a fost transportată la spitalul din Petroșani. ”În timp ce eram în local, acest individ m-a pișcat de fund. M-am întors și l-am întrebat dacă el a făcut asta. În acel moment s-a întors și m-a prins de organul genital. Eu l-am împins de gât, ca să mă apăr și m-am dat un metru mai în spate. El a sărit apoi pe mine, m-a tras de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu sticla în cap. Eram udă de la bere și apoi au intervenit bodyguarzii. Urla, ne înjura, m-a amenințat, a zis că mă omoară”, le-a povestit tânăra anchetatorilor.

Mama victimei: ”Furie, greaţă şi neputinţă. Asta simt”
Tatăl tinerei de 19 ani este salvator montan, iar mama jurnalistă. ”Supărat că fata nu i-a răspuns la avansuri, a trântit-o pe jos, a tras-o de păr, i-a dat cu o sticlă în cap şi i-a mai tras şi câţiva pumni în coaste, aşa, să nu se vadă. În prezenţa bodyguarzilor a ameninţat-o şi cu moartea, dacă îndrăzneşte să facă reclamaţie. Ea era în club cu fratele, prietenul ei şi amicii cu care îşi petrec ei timpul liber. Furie, greaţă şi neputinţă. Asta simt. În faţa unor golani cu aere de interlopi, care au impresia că banii părinţilor conduc Valea Jiului. Şi din cauza victimelor violenţelor de acest gen, care îşi tot retrag plângerile, încurajând interlopii să facă legea la nesfârşit. Ana, însă, nu îşi va retrage plângerea, cu toate încercările lor de intimidare”, a declarat soția tatălui victimei, la scurt timp după incident.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here