Noi debranşări pentru neplata facturilor la apă

306

13 asociaţii din municipiul Târgu-Jiu sunt debranşate în aceste zile de la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, pe motiv de neplată, lăsând astfel fără apă la robinete peste 1.500 de apartamente şi garsoniere din mai multe blocuri.

Primele debranşări au fost făcute luni la Asociaţia nr. 123 din zona Artego unde valoarea debitelor este de peste 135.000 lei, iar facturile restante datează din octombrie 2012. Asociaţia cu pricina are în structură două scări cu un total de 138 de apartamente. De asemenea, ieri s-a oprit furnizarea apei la Asociaţiile nr. 33 (strada Mioriţei), 36 (strada Olari), 48 (zona Debarcader), 58 (strada Lotrului). Astfel ca urmare a debranşărilor făcute ieri de către reprezentanţii Aparegio SA, societatea care asigură serviciile de alimentare cu apă şi cele de canalizare la nivelul municipiului Târgu-Jiu, au rămas fără apă la robinete aproape 900 de apartamente, valoarea datoriilor de la aceste asociaţii fiind din perioada februarie – martie a.c.
Astăzi, programate pentru debranşare de la sistemul de alimentare cu apă sunt asociaţiile nr. 1 ANL (strada Plopilor), 109 (strada Nicolae Titulescu), 14 (strada Lt. D. Petrescu) şi 162 (zona Republicii), valoarea datoriile acestora fiind din februarie 2014 şi se ridică la suma totală de aproximativ 75.000 lei. Mâine vine rândul altor patru asociaţii din municipiul Târgu-Jiu care vor fi debranşate dacă administratorii acestora nu plătesc către Aparegio SA măcar o parte dintre datorii. Este vorba despre asociaţiile nr. 4 ANL (strada Confederaţiei), 57 (strada Traian), 106 (zona Pieţei Centrale), 125 (strada Confederaţiei). Dacă aceste debranşări vor fi înfiinţate mâine, peste 500 de târgujieni nu vor mai avea apă la robinete. Valoarea totală a datoriilor acestor patru asociaţii programate pentru debranşare, mâine, este de aproape 55.000 lei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here