Nemții revin la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

314

Peste aproximativ o lună, reprezentanții Asociaţiei Kliniken Helfen revin la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Potrivit lui Cristi Tudor, omul care a făcut posibilă întâlnirea cu cei de la Kliniken Helfen, nemții vor aduce alte echipamente medicale care vor intra în dotarea SJU.

Asociaţia Kliniken Helfen a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, în luna august 2014, cu paturi de spital, noptiere, saltele şi alte materiale sanitare. Cristi Tudor, intermediarul donaţiei de care a beneficiat SJU din partea nemților, confirmă faptul că un nou transort va fi adus la Spitalul Județean, luna viitoare. „Pe data de 26 mai, reprezentanții Asociației Kliniken Helfen” vor reveni la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și vor aduce echipamente medicale”, a menționat Cristi Tudor.
Reamintim faptul că valoarea donaţiei făcute în vara lui 2014 se ridică la 15.000 de euro, obiectele provenind dintr-un spital de lângă Frankfurt, care şi-a schimbat locaţia. De asemenea, nemții de la Kliniken Helfen au revenit în județul nostru și în preajma sărbătorilor de iarnă din ultimi doi ani, când au adus nu doar echipamente pentru spital, ci și cadouri pentru micii pacienți internați la SJU, dar și pentru alți copii din diferite localități gorjene.
M.S.

3 COMENTARII

    • Iesit din uz esti tu si cu neamul tau! La targu jiu sunt medici buni ca pregatire! Sa te speli pe cap cu medicii tai din germania, niste cacati in ambalaj frumos

      • Are dreptate,cred ca te simti cu musca pe caciula.Ba medicii astia si daca ar fi razboi si ar fi pe front ar intinde mana dupa spaga sa ia si de la soldatul care moare pe campul de lupta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here