”MUTU” a fost prins la frontieră, după urmărire generală

259

Aurel Dragoș Victor, zis ”Mutu”, tânărul de 21 de ani, din Gorj, condamnat pentru tentativă de omor, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II. Acesta era dat în urmărire generală, de pe 8 iulie, când Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare.

”Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota au depistat un cetățean român căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tentativă de omor. În data de 12 iulie 2016, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice cetățeanul român Aurel D, în vârstă de 21 de ani, din județul Gorj. În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 3 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, a precizat Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Tânărul a fost preluat de polițiștii din cadrul IPJ Arad, pentru stabilirea măsurilor care se impun.

Aurel Dragoș Victor zis „Mutu” și colegul său de dosar, Mihai Ciprian Oprița zis „Potcoavă”, din Târgu-Jiu, au fost trimiși în judecată în 2015 pentru tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Procurorii au stabilit că, pe 15 ianuarie, aflându-se pe strada Slobozia, au exercitat acte de violenţă asupra a doi bărbaţi cu vârste de 38, respectiv 41 ani, provocându-le leziuni. Aceștia ar fi folosit și o lopată.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here