Motociclist beat criță, depistat pe străzile din Târgu-Jiu

213

Un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu, a fost depistat, sâmbătă, în timp ce conducea o motocicletă, pe raza municipiului, având o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal. Nu este însă singurul șofer depistat în stare de ebrietate. În aceeași zi, polițiștii din Turceni au oprit în trafic mașina condusă de un bărbat de 29 de ani, din localitate, acesta având o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și un bărbat din București a fost în aceeași situație.
”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Arcani, având o concentraţie de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
Vineri, un târgujian în vârstă de 41 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără a deține permis de conducere, fiindu-i întocmit dosar penal.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here