Moţa, în campanie pentru şefa Sulfina Barbu

263

IMG_8212Aşa cum era de aşteptat, Maria Moţa, şefa Organizaţiei de femei a PDL Gorj o susţine pe şefa sa de la Ministerul Muncii, Sulfina Barbu, pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei centrale de femei a PDL.

Moţa, în lipsa Sulfinei, dar în prezenţa deputatei PDL de Mehedinţi, Doina Chircu, şi-a îndemnat colegele de organizaţie, ieri, să analizeze moţiunea ministrului Muncii. Pe 15 octombrie, gorjencele îşi vor da votul pentru preşedinta organizaţiei centrale de femei a PDL, bătălia pentru acest scaun dându-se între Sulfina Barbu, ocupanta postului, şi Andreea Paul Vass, supranumită “doamna de Fier”.

Picture 0071De parcă ar mai trebui să le convingă pe gorjence cu cine să voteze, asta deoarece Maricica Moţa este consiliera Sulfinei Barbu al Ministerul Muncii, deputatul PDL de Mehedinţi, Doina Chircu a prezentat ieri la Muzeul Judeţean din Târgu-Jiu, moţiunea actualei şefe a Organizaţiei de femei a PDL. În sală au participat membre ale organizaţiei municipale de femei şi a celei judeţene, Maria Moţa fiind, ca de obicei, amfitrioana întâlnirii. “Este un eveniment special în viaţa Organizaţiei de Femei a PDL Gorj. Am fost invitată aici de colegele mele de la Gorj şi voi prezenta moţiunea doamnei de a candida la funcţia de preşedinte a Organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu. Este un prilej de a mă întâlni cu femeile democrat-liberale din Gorj, eu fiind din Mehedinţi, şi este un prilej de a analiza şi a dezbate împreună acest ambiţios program al doamnei ministru-deputat Sulfina Barbu”, a declarat Doina Chircu. Picture 035“Este, de asemenea, un prilej de bună comunicare între noi, de a ne cunoaşte mai bine şi de a ne susţine echipele săptămâna viitoare, pe 15 octombrie, la alegerile pe care le vom avea la Bucureşti”, a completat Chircu care susţine că votul pe 15 este “ democratic şi secret” deşi personal o susţine pe Sulfina Barbu. Dacă va ieşi, din nou, Sulfina Barbu la cârma organizaţiei de femei, lucru previzibil, gorjeanca Maria Moţa va avea şi susţinere şi o funcţie stabilă atât la nivel de partid cât şi profesional, alături de ministrul Muncii.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here