Morega nu vrea să mai audă de PNL

383

dan-ilie-moregaMai liniştit, aşa pare Dan Ilie Morega acum, la o lună după ce s-a retras din PNL Gorj, având timp să-şi rezolve şi problemele de sănătate. Morega, care a suferit recent o intervenţie chirurgicală la nas, priveşte doar critic spre PNL Gorj, organizaţia pe care a abandonat-o lăsând-o acum în plină luptă pentru putere.

Acesta susţine că în organizaţia liberală de la Gorj domneşte degringolada, subliniind că deşi a fost rugat de unii primari şi consilieri locali să se reîntoarcă în partid nu va face asta.

Dan Ilie Morega, întremat acum după operaţia suferită, nu mai vrea să audă cel puţin câteva luni despre vreun partid politic. Asta în condiţiile în care susţine că a fost rugat de mai mulţi colegi să revină înapoi în PNL, deputatului aducându-i-se la cunoştinţă şi marea harababură care ar domni acum în organizaţie, loc în care lupta pentru putere a ajuns la cote maxime. Morega susţine că s-ar fi săturat însă de toţi cei care au profitat de ei să ajungă în funcţii iar apoi i-au întors spatele. Deputatul chiar este curios dacă actualii lideri ai PNL Gorj vor avea rezultate mai bune ca ale sale în 2012.

Stroe pune stop atacurilor în PNL Gorj

În PNL Gorj se ascut însă luptele pentru putere, în cursă fiind înscrişi oficial doi candidaţi, Dian Popescu şi Ion Navlea. Pe margine se mai află însă şi Gheorghe Orzan dar şi Radu Angheloiu, ambii sau doar unul dintre ei urmând să candideze. Cei patru nu se vor mai ataca, în mass-media, în perioada imediat următoare şi asta nu numai pentru că nu le stă bine liberalilor să facă asta ci, se vehiculează, că le-ar fi atras atenţia, în acest sens, chiar şeful interimar al PNL Gorj, Ionuţ Stroe.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here