Morega e pentru moţiunea anti-Boc

263

MoregaOpoziţia a depus ieri textul oficial al moţiunii prin care speră să reuşească demiterea Guvernului Boc, parlamentarii fiind puşi în situaţia de a lua o decizie în privinţa votului pe care îl vor exprima pe această temă, independentul Dan Morega declarând că susţine demersul respectiv.

Deputatul care a plecat din PNL la începutul verii trecute nu are cuvinte tocmai de laudă la adresa foştilor săi colegi şi, mai ales, la adresa celor de la PSD, dar, punând în balanţă, afirmă că nici de partea cabinetului actual nu poate să se situeze. Morega menţionează că nu a apucat să vadă textul moţiunii şi chiar le reproşează iniţiatorilor că nu au discutat conţinutul şi cu parlamentarii, el spunând că votul său este deja unul pentru schimbare.

„În primul rând doresc să studiez problemele cuprinse în moţiunea aceasta. Am semnat în principiu pentru votare ei şi, cei care mă cunosc, eu ceea ce spun şi fac.

Lucrurile trebuie cumpănite bine pentru că există multă demagogie şi de-o parte şi de alta, dar există şi amatorism şi lipsă de experienţă la o serie de miniştri, ceea ce este inadmisibil după mai bine de 20 de ani de la Revoluţie. Eu unul cred că era necesară o întâlnire a liderilor partidelor care au iniţiat moţiunea cu parlamentarii, într-o formulă mai complexă, pentru a gândi şi cum să fie scoasă ţara din criză pentru că am ajuns în situaţia de acum datorită tuturor guvernărilor pe care le-am avut. Eu pledez pentru un guvern de tehnocraţi, care să înlocuiască după votul de la moţiune o clasa politică hrăpăreaţă, mincinoasă şi demagogă”, afirmă Morega.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here