Modificări în statutul de funcţii al DCJEP Gorj

417

Consilierii judeţeni au aprobat la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Gorj, “Proiectul de hotărâre pentru modificarea Statutului de funcţii al Direcţiei Comunitare Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (DCJEP) Gorj”. Una dintre modificările precizate în hotărâre se referă la transformarea a 4 posturi, ca urmare a îndeplinirii de către titularii acestora a condiţiilor de promovare în grad sau treaptă profesională.

Modificările supuse spre aprobare au vizat: transformarea a 4 posturi corespunzătoare unor funcţii publice de execuţie, ca urmare a îndeplinirii de către titularii acestora a condiţiilor de promovare în grad sau treaptă profesională.
În aplicarea acestor dispoziţii legale, la nivelul DCJEP a fost organizat, în perioada, 02-04.06 2014, examenul de promovare în grad profesional, la finalizarea căruia au fost declaraţi admişi 4 funcţionari publici. Odată cu finalizarea examenului pentru cei 4 funcţionari publici, admişi sunt îndeplinite condiţiile de promovare în gradul profesional imediat superior, etapa următoare constând în transformarea posturilor aferente funcţiilor publice deţinute de funcţionarii publici care au promovat examenul. „În aceste condiţii, în vederea realizării procedurii de promovare în gradul profesional imediat superior a funcţionarilor publici admişi la examenul desfăşurat în perioada 02-04.06 2014, a fost necesară transformarea următoarelor posturi aferente funcţiilor publice deţinute de către aceştia: 2 funcţii publice de consilier juridic, clasa I, gradul profesional principal în cadrul Compartimentului juridic şi contencios, în 2 funcţii publice de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior; 2 funcţii publice de inspector, clasa I, grad profesional superior”, se arată în hotărârea CJ Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here