Mergea, la un pas de finala de la Wimbledon

260

Gorjeanul Florin Mergea are parte de un sezon extraordinar alături de indianul Rohan Bopanna, perechea româno-indiană reușind să acceadă în grupul exclusivist al semifinaliștilor de la Wimbledon.
În sferturile de finală, în urma unui meci extrem de disputat, Mergea și Bopanna au reușit să-i scoată din joc pe principalii favoriți ai turneului de la Wimbledon, frații Bryan fiind învinși cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6, 7-6. Pentru a ajunge în semifinale, Mergea și Bopanna, favoriții numărul 9 în turneu, au învins patru perechi, iar pentru a accede în meciul care se joacă cu trofeul pe masă, gorjeanul nostru va avea un meci dificil în fața celui care i-a fost coleg în perioada junioratului, Horia Tecău, care joacă de ceva vreme alături de Jean-Julien Rojer.
Semifinala în care România are doi jucători se va disputa, vineri, pe arenele de la Wimbledon, iar noi sperăm să-l vedem pe gorjeanul Florin Mergea triumfând, o victorie în această semifinală fiind un pas mare spre câștigarea trofeului, echipele din cea de-a doua semifinală fiind mai slab clasate.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here