Mergea, în optimi la Shanghai

253

Lui Florin Mergea îi priesc întrecerile din acest an, gorjeanul urcând în optimile de finală ale turneului din Shanghai (China), în proba de dublu, acolo unde face pereche cu indianul Rohan Bopanna.
În primul tur al turneului de la Shanghai, perechea Mergea/Bopanna a avut parte de un abandon din partea dublului format din italianul Fabio Fognini și americanului Rajeev Ram, victorie însă pentru care au muncit un set, câștigat cu 6-2. În optimile de finală, echipa în care joacă gorjeanul Florin Mergea va avea un meci greu, contra capilor de serie numărul 7 în acest turneu, dublul canadiano-american Vasek Pospisil/Jack Sock.
Fostul coleg de dublu al lui Mergea, Horia Tecău, va juca și el în optimi, cuplul Tecău/Rojer intrând direct în această fază a competiției din postura de capi de serie numărul 8.
Turneul de la Shanghai este dotat cu premii în valoare totală de 6.521.695 de dolari, iar pentru prezenţa în optimile de finală ale probei de dublu de la Shanghai se asigură fiecărei echipe un cec în valoare de 16.110 dolari.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here