Meli Melo Paris a deschis primul magazin la Târgu-Jiu, în Shopping City!

749

Meli Melo Paris a deschis, pe 30 august, primul său magazin din Târgu-Jiu, în Shopping City, în sistem franciză. Noul magazin este amplasat la parterul centrului comercial, pe o suprafaţă de 40 mp, şi completează oferta de produse şi servicii disponibile în centrul comercial cu îndrăgitul brand de accesorii şi bijuterii pentru femei.

În noul magazin, clienții vor găsi o gamă largă de produse, respectiv bijuterii fantezie (cercei, coliere, brăţări, inele, pandantive, broşe), accesorii pentru păr (cleşti, bentiţe, ace de coc, agrafe, elastice), accesorii de modă (genţi, portofele, curele, eşarfe, pălării, ochelari de soare, mănuşi, căciuli, fulare), ceasuri, costume de baie, pareo, umbrele, căști si huse telefon, agende, bijuterii din oțel, din argint şi placate cu aur, accesorii de modă pentru copii, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998 in București, în prezent deţinând un total de 57 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 2 departamente store, 6 magazine deco, 2 magazine în Chişinău (Republica Moldova), 2 magazine în Belgrad (Serbia) şi 2 magazine în Sofia (Bulgaria).
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here