Medic generalist pentru Penitenciarul Târgu-Jiu

352

penitenciarMinisterul Justiţiei prin Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs în conformitate cu prevederile O.M.S.F. nr. 698/2001 cu modificările şi completările ulterioare, un număr de 39 de posturi de medici şi farmacişti din care, un post de medic specialist pe domeniul medicină generală/medicină de familie la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Târgu-Jiu.

Tematica şi bibliografia de concurs pentru posturile de medici specialişti în medicina de familie pot fi accesate pe site-ul www.ms.ro

Înscrierile la concurs se fac în termen de 15 zile de la apariţia anunţului în „Viaţa medicală” nr. 51-52/24 decembrie 2010, iar concursul se va susţine în 30 de zile de la publicarea anunţului. Doritorii se pot înscrie la Biroul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu, iar mai multe detalii pot afla fie direct la sediul penitenciarului, fie apelând numărul 0253/216.290 cu interior 104 sau accesând site-ul www.anp-just.ro la secţiunea Posturi vacante.

După expirarea termenului de înscriere, candidaţii care vor depune dosare complete vor fi programaţi la testare psihologică, rezultatul acesteia fiind parte componentă a dosarului de înscriere.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here