Managementul lui Doru Strîmbulescu, evaluat cu 9,75

300

Consilierii municipali au aprobat, în cadrul şedinţei de Consiliu Local din data de 30 martie, rezultatul final al managementului Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, pentru anul 2014. Astfel, managerul Doru Strîmbulescu a primit nota 9,75 pentru activitatea derulată pe parcursul anului trecut.

Evaluarea managementului instituţiilor publice de cultură se realizează în conformitate cu prevederile art. 36-45 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare.
Prin dispoziţia edilului la nivelul Primăriei Târgu-Jiu a fost constituită Comisia de evaluare a managementului Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”.
Evaluarea s-a desfăşurat în comisii organizate la sediul Primăriei, fiind parcurse cele două etape stabilite prin Regulamentul de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului.
În urma evaluării managementului Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, pentru anul 2014, Doru Strîmbulescu a obţinut nota 9,5 la analiza Raportului de activitate şi 10 la interviu, nota finală fiind 9,75.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here