Magazinul de la Finanţe are preţuri atractive pentru gorjeni

355

Părinţii care dispun de puţini bani pentru echiparea copiilor pentru noul an şcolar pot vizita şi magazinul propriu al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj, acolo unde îi aşteaptă preţuri atractive şi marfă diversificată.

Magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate al AJFP Gorj are la ora actuală nenumărate produse la preţuri foarte bune pentru buzunarul gorjenilor. Acolo pot fi găsite de la lumânări, deodorante de cameră, anvelope pentru maşini, până la ghiozdane, jucării sau pantofi sport pentru copii. Astfel, în magazinul de la Finanţe sunt câteva ghiozdane, care se învârt în jurul preţului de 6-7 lei fiecare, treninguri la 40 de lei, cămăşi la 10 lei şi pantofi sport la preţul de 15 lei.
De asemenea, aproape 100 de pachete de cafea de 100 grame aşteaptă să fie cumpărate la preţul de doar 2 lei fiecare. În magazine se mai găsesc lumânări la 7 lei kilogramul, mingi la 1,5 lei, jucării cu telecomandă la 15 lei, ghete la acelaşi preţ, dar şi rochii de ocazie cuprinse între 20 şi 60 lei. Tot pentru doamne, se mai găsesc dresuri la 3 lei, bluze cu preţuri cuprinse între 7 şi 15 lei, şi blugi de la 15 la 20 lei.
Şi proaspetele mămici sunt aşteptate să treacă pragul magazinului cu bunuri confiscate, deoarece pentru nou-născuţi sunt expuse vânzării pijamale şi costumaşe la doar 2 lei, şi bodyuri la 1,5 lei. Pentru vânzare, sunt şi câteva sticle de vin cu preţuri între 4 şi 6 lei, sucuri la 1,5 lei, dar şi băuturi energizante la preţul de 3 lei.

Venituri de peste 42.000 lei
finante 2Potrivit Luminiţei Penciu, purtător de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj, instituţia a realizat, în perioada ianuarie – august 2014, prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate, venituri în valoare de totală de 42.154 lei, sumă care ulterior a fost virată la bugetul de stat. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat la produsele alimentare (zahăr, ulei, cafea, dulciuri, băuturi răcoritoare şi alcoolice, apă minerală, paste făinoase, făina albă, mălai, la acest capitol valoarea vânzărilor fiind de 22.155  lei.
De asemenea, din vânzarea produselor de îmbrăcăminte si încălțăminte (tricouri, treninguri, bluze, costumase pentru nou-născuţi, pantofi, papuci, pantofi sport,  sandale, cizme, a fost atrasă la bugetul de stat suma de 10.058 lei. Alţi 9.941 lei au fost obţinuţi din vânzarea de articole de papetărie, de curăţenie şi bunuri de uz casnic.
Programul de funcţionare al magazinului este de luni până joi, între orele 10:00 – 14:00, iar vineri, unitatea este deschisă cumpărătorilor în intervalul orar 10:00 – 12:00. Este de precizat că toate veniturile încasate prin magazinul de valorificare a bunurilor confiscate  se virează la bugetul statului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here