Magazine, sancţionate de inspectorii DSV

58

magazinLa sfârşitul săptămânii precedente, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj au aplicat un număr de cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.200 de lei în trei magazine din localităţile Alimpeşti, Rovinari şi Şomăneşti.

Motivele aplicării acestor amenzi au fost nerespectarea normelor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind condiţiile de depozitare a produselor alimentare, precum şi manipularea acestora fără respectarea normelor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în vigoare.

Amenzile au fost aplicate de oamenii legii în urma efectuării unui număr de 43 de controale în Târgu-Jiu, Rovinari, Motru, Ţicleni, Novaci, comunele Samarineşti, Padeş, Fărcăşeşti, Urdari, Aninoasa, Turburea, Peşteana, Alimpeşti, Cruşeţ, Teleşti. Astfel, au fost verificate 19 brutării, două abatoare şi tot atâtea unităţi de procesare carne, şapte unităţi de comercializare cu amănuntul, cinci unităţi de alimentaţie publică, două baruri, o carmangerie şi cinci instituţii de învăţământ pentru verificarea condiţiilor de păstrare şi distribuire a produselor lapte-corn.

I.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here