Lupuţ: ,,Cupa nu e un obiectiv primordial”

543

Nici antrenorul de la Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, nu se va axa pe o calificare într-o fază superioară a Cupei României. Tehnicianul echipei controlate de Nicolae Sarcină a declarat că va folosi mai multe rezerve la partida cu FC U Craiova, meci care se va disputa la Severin. Lupuţ a recunoscut că nu s-a edificat asupra lotului pe care îl pregăteşte, pentru că nu a avut prea mult timp la dispoziţie.
,,O să dau șansă unor jucători care nu prea au avut minute jucate. Vreau să mă lămuresc și în privința lor. Avem un lot de 25 de jucători, plus 3 portari. Nu e un obiectiv primordial Cupa României, dar jucătorii care intră trebuie să-și facă datoria, fiindcă de asta au contract cu clubul. Am antrenat o echipă în pauza de vară, iar, înainte de începerea campionatului m-am trezit cu altă echipă. Au venit mulți jucători nepregătiți fizic”, a spus antrenorul. Obiectivul echipei în liga secundă este evitarea retrogradării, dar Lupuţ crede că le va stabili elevilor lui un alt ţel în partea a doua a sezonului.
,,Suferim la capitolul omogenitate. E foarte greu, nu avem relaţii de joc şi anumite trasee puse la punct, deci încă mai avem foarte mult de muncă. Sunt mulţi jucători noi care au venit la un nivel mai scăzut, trebuie să-i punem la punct din punct de vedere fizic. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, în tur. În partea a doua ne propunem locurile 1-10, pentru că şi anul trecut la Oradea am început la fel. Am încercat să construim o echipă, am construit, şi abia în retur am început să culegem rezultatele muncii. Trebuie să avem răbdare, eu spun că o să fie ok”, a declarat tehnicianul Viitorului.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here