Lucrări reluate la Motru. Sens dublu pe Aleea Caisului

1033

Primăria Motru a anunțat că au fost reluate lucrările de reabilitare a Aleii Caisului. După reabilitare, Aleea Caisului va deveni o stradă cu dublu sens de circulație și va beneficia de două parcări cu aproximativ 100 de locuri.

„Aleea Caisului face parte dintr-un proiect de anvergură, realizat din fonduri europene, și presupune investirea a peste 5 milioane de lei într-o zonă în care nu s-au realizat lucrări de modernizare de aproximativ 50 de ani”, spune primarul Gigel Jianu.
Proiectul vizează, de asemenea, modernizarea Platformei Complex Mijloc și modernizarea aleilor Violetei, Lămâiței, Castanului, Ghiocelului, Griviței, Pinului, Crizantemei, în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 13, intitulat „Îmbunătățirea calității vieții în municipiul Motru”.
În plus, pe lângă modernizarea străzilor respective, a trotuarelor și a aleilor pietonale, se rezolvă problema locurilor de parcare, atât de solicitate de cetățenii din zonă.
„Ne cerem scuze anticipat pentru deranjul ce va fi provocat de echipele și utilajele constructorului. De asemenea, vă rugăm să colaborați cu agenții poliției locale, atunci când va fi necesară eliberarea anumitor zone”, este mesajul transmis motrenilor de către primarul Jianu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here