Lovitură de graţie pentru Fugaru! – Ex-vicele demis şi internat la Neurologie, Călina ales viceprimar

302

DSCN0673Alianţa PSD- PNL s-a dovedit funcţională la Târgu-Cărbuneşti, unde joi după-amiază s-a votat pe aceiaşi mână pentru demiterea viceprimarului PRM, Ion Fugaru, şi pentru înlocuirea sa cu Iuliu Călina, consilierul social-democrat.

Fugaru care nu a participat însă la şedinţa de Consiliu Local de la Cărbuneşti, preferând însă să păzească primăria, în curtea instituţiei, au declarat unii consilieri prezenţi la şedinţă, nu a suportat prea bine vestea că a fost înlocuit din funcţie, şi s-a dus singur până la spital la Târgu-Jiu, pe motiv că se simţea rău.

Fugaru este în afara oricărui pericol dar sunt suspiciuni în rândul politicienilor cum că peremistul ar fi jucat teatru, solicitând atenţia presei mai mult decât era necesar.

Acum Fugaru se află internat în Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu şi încă, la închiderea ediţiei, i se făceau analize. Se vehiculează că Fugaru a încercat acest ultim tertip pentru a anula decizia demiterii sale din Consiliul Local, pe motiv că era internat în spital.

Cert este doar că începând de joi, viceprimar al oraşului Târgu-Cărbuneşti este Iuliu Călina, pesedist cu acte în regulă, fost ocupant al acestei funcţii pe mandatul lui Toader Pasti Cristian, dar apreciat de comunitate.

Călina a menţionat imediat după şedinţă că a primit zece voturi pentru a fi promovat pe scaunul de viceprimar, voturile venind de la consilierii social-democraţi şi de la cei liberali, dar şi trei voturi împotrivă de la consilierii democrat-liberali. Un singur consilier a părăsit sala, cel de la PD-L, iar Fugaru nu a participat la şedinţă.

Tot începând de joi, Fugaru a ajuns simplu consilier local în Cărbuneşti, el pierzându-şi şi funcţia de preşedinte al PRM Gorj, în martie anul acesta.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here