Localnicii din zona Suseni, aşteptaţi la un spectacol de colinde

258

Consiliile de Administraţie ale obştilor „Valea Susenilor” şi  „Muntele Straja Grivele” organizează, în colaborare cu Asociaţia „Doruleţ din România”, în data de 21 decembrie, la Căminul Cultural  din satul Suseni, comuna Runcu, spectacolul extraordinar de colinde şi cântece gorjeneşti autentice „La Suseni cu Moş Crăciun”. Organizatorii îi aşteaptă pe toţi locuitorii satelor din împrejurime şi promit că fiecare participant va pleca acasă cu cadouri de la Moş Crăciun.

Căminul Cultural din satul Suseni găzduieşte, duminică, un eveniment în premieră: spectacolul extraordinar de colinde şi cântece gorjeneşti autentice „La Suseni cu Moş Crăciun”.
Director artistic, dar şi prezentator al spectacolului este Andreea Măruţă, tânăra profesoară care a conceput şi spectacolul „Cântec de copil pentru suflet de bunic”, desfăşurat în ajun de Moş Niculae, la Căminul de Bătrâni din Suseni. Pentru Andreea, acest eveniment are o puternică încărcătură emoţională, ea fiind legată sufleteşte de locul şi oamenii de aici, bunicii său fiind locuitori ai satului Suseni.
Realizator al spectacolului este omul de cultură Dorin Brozbă, iar responsabil mass-media este Tiberiu Tătaru, un tânăr fiu al Susenilor, acesta reuşind să se integreze perfect în comunitatea locală din zonă.

Cadouri pentru fiecare
Organizatorii spectacolului „La Suseni cu Moş Crăciun” au reuşit nu doar să atragă nume importante ale scenei foclorului gorjenesc, ci şi să pregătească o mulţime de cadouri pe care le vor oferi participanţilor la eveniment. Astfel, duminică, începând cu ora 15:00, locuitorii satelor din imprejurimea Susenilor sunt aşteptaţi la spectacol, în final fiecare primind un cadou de la Moş Crăciun. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt: Maria Corlan Mischie, Luciana Ene, Elena Popescu, Angelica Mirea, Neluţu Trandafir, Melinda Mitran, Mara Vătavu, Ionela Trandafir, Yasmine Polacek şi Daria Trandafir. „Vinovaţi” pentru toate aceste surprize sunt reprezentaţii Consiliilor de Administraţie ale obştilor „Valea Susenilor” şi  „Muntele Straja Grivele”, care organizează spectacolul în colaborare cu Asociaţia „Doruleţ din România”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here