Lista puciştilor din PNL, motiv de plângeri penale

395
Şeful PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a făcut publică ieri lista aşa-zişilor pucişti din organizaţia judeţeană care vroiau să îl vadă îndepărtat din funcţia de preşedinte de partid. Liberalul şef a menţionat că, cei care au întocmit această listă, ar putea fi pasibili de nişte plângeri penale, pentru fals şi uz de fals. Asta, deoarece, o parte din cei trecuţi pe listă susţin că nici măcar nu au fost contactaţi pentru acest lucru.

Scăpat de intenţia prim-vicepreşedintelui PNL, Ludovic Orban de a fi înlocuit din funcţia de preşedinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega susţine că nu îi va lăsa prea moale pe puciştii din organizaţie. Liberalul a făcut publică astfel o listă ce ar fi fost realizată de Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, ce conţine însă destule inadvertenţe. “Radu Angheloiu, Gheorghe Orzan, exclusul Pantelimon Manta, primarul Constantin Bobaru şi primarul Pavel Florin sunt băieţii care sunt pasibili, nu de excludere, ci de unele sesizări penale pentru fals şi uz de fals, deoarece unii din cei 19 de pe listă nici nu au fost consultaţi pentru a fi trecuţi pe ea”, a declarat Morega. Acesta a menţionat că primarii din Turceni, Târgu-Cărbuneşti şi Drăguţeşti, Iordache, Mazilu şi Moşoiu ar fi afirmat că nu au fost nici măcar întrebaţi dacă sunt de acord cu această listă. Pe listă se află însă unii care au acceptat de bunăvoie să fie trecuţi aici. În acest caz se află Mădălina Ciolocoi, fosta inspectoare adjunctă de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj care a recunoscut însă că a fost de acord să fie pe lista celor 19.
Lista liberalilor de la Gorj, numiţi de Morega drept “pucişti” a fost înmânată tuturor celor care au participat la Biroul Politic Central (BPC) al PNL, organizat la Braşov. Membrii BPC au fost la un pas să aprobe această listă care l-ar fi transformat în preşedinte al PNL Gorj pe Radu Angheloiu, iar cei de pe listă în Birou Politic Judeţean interimar.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here