Liderul sindicatului din Edilitara, despre sabotarea primarului municipiului!

398

Comunicat de presă:

Comitetul Sindicatului Lucratorilor din Serviciile Comunitare de Utilitati Publice Gorj, reprezentat prin Popescu Constantin , in calitate de Presedinte și presedinte din partea A.T.U Romania pe zona de vest a tarii din partea Serviciilor Publice ,dorim sa dezmintim unele afirmatii ale primarului Romanescu , care amesteca politica cu profesionalismul.

Nu contestăm că d-nul Primar nu are dreptate , dar noi nu aveam de unde să știm că o societate închiriată avea să-l saboteze pe d.primar , cum zice dânsul.
Societatea Edilitara iși face treaba de 30 de ani nu de 10 ani si considerăm că salariații știu ce au de facut , dar mai intervine si natura care , dupa cum am observat ne-a oferit zapada cu umiditate ridicată și o cantitate considerabilă pe metru pătrat .
Dânsul trebuie să facă diferența între activitatea politică și cea profesională . Oamenii din direcțiile Primariei care i-a adus în seara respectivă de care amintește , ii cunoaște foarte bine .
Doresc să îi comunicăm domnului Primar Marcel Romanescu , că noi știm să ne facem treaba și fară a fi “ vânați “ de consilierii dumnealui , care nu erau nascuți când unii salariați din Edilitara făceau deszăpezire în Tg-Jiu , unii cereau mila pe la scoala ajutatoare nr 7 (Vădeni ) și ne pare rău că suntem urmariți de așa persoane.
Rog populația Municipiului Tg-Jiu , să ne înțeleagă dacă am greșit , recunoaștem că sunt momente când nu putem face față pe moment naturii și garantez în numele salariațiilor din Edilitara că vom face tot posibilul să ne facem treaba pentru care suntem angajați iar pe Primarul orașului îi solicit să nu-și mai facă campanie electorală pe spinarea salariaților din Edilitara .
Noi avem un comitet de conducere , un directorat pe care sa nu încerce primarul sa-l înlocuiasca cu altii propusi de colegii de partid din care face parte .
A promis că ne dă 65 miliarde vechi din banii rămași necheltuiți la buget pe anul 2018 , iar acum s-a răzgândit ? Puteam să achiziționam o parte din utilaje pentru deszăpezire fără să mai închiriem de la alte societăți .
Menționez că în perioada respectivă 4 utilaje care au câștigat licitația (2 Succes Nic Com SRL, reparate ulterior în cîteva ore, 2 SC. Sencol SRL, căreia i s-a reziliat contractul ) s-au defectat și de aceea deszăpezirea s-a desfășurat mai greoi în unele cartiere.
Diferenta între lupta noastră si a dumneavoastră , constă în faptul că noi nu facem campanie electorală.
Facem cunoscut că societatea Edilitara Public SA Tg-Jiu a obținut în ultimii ani
Locul I în top Afaceri România- județul Gorj în domeniul colectarea deșeurilor nepericuloase conform bilanțurilor depuse.
Cu stima si speranta ca domnul dr.profesor primar Marcel Romanescu a inteles cate ceva de la noi , elevii dansului.

S.L.S.C.U.P GORJ
PRESEDINTE -POPESCU CONSTANTIN
VICEPREȘEDINTE- LOW TIBOR
SECRETAR GENERAL – OPRIȚA NICOLAE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here