Liderul PRM Gorj a trecut la PSD

281

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului România Mare (PRM), Gheorghe Bucălăete, totodată vicepreședinte al partidului la nivel național s-a înscris, ieri, în Partidul Social Democrat, el fiind prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă chiar de către liderii social democraţilor gorjeni, Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu. De altfel, ambii președinți au subliniat importanța trecerii liderului PRM la PSD, știut fiind faptul că organizația condusă de către Bucălăete a avut rezultate notabile la ultimele confruntări electorale din județ. Alături de fostul lider al PRM Gorj, PSD-ului i se vor alătura, în perioada imediat următoare, și alți membri ai organizației județene.

Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a fost cel care marți a făcut oficiile de gazdă pentru noul venit, subliniind că l-a primit pe Gheorghe Bucălăete în partid fără ca vreunul dintre membrii filialei să aibă ceva de reproșat cu privire la noua achiziție a formațiunii politice, prima la nivel județean. Liderul social-democrat a mai precizat și că Bucălăete a fost acceptat în partid în urma bunei colaborări pe care social-democraţii au avut-o cu cei din PRM în perioada alianţelor locale din anii trecuţi.
Președintele PSD Gorj a fost susținut în declarațiile făcute în favoarea lui Bucălăete și de către Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj, care a subliniat și el, în fața jurnaliștilor, importanța aducerii în rândul partidului a unui membru tânăr, călit în lupta electorală, care a dovedit în ultimii ani că știe să conducă o organizație și să țină frâiele unui partid politic care îl avea lider până anul trecut pe Vadim Tudor.

Plus de energie la PSD
Potrivit lui Gheorghe Bucălăete, alături de el în PSD se vor mai înscrie și mulți alți membri ai PRM Gorj, neprecizând deocamdată care sunt organizaţiile locale din care respectivii vor proveni. A subliniat însă că “echipa performantă” a PRM Gorj se va alătura de fapt PSD Gorj.
El a mai afirmat că a venit în PSD pentru a aduce, acolo unde este nevoie, un plus de energie. “În PSD nu vin singur, nu vin după funcţii, nu vin pentru un interes personal, ci vin alături de echipa PSD pentru a face treabă în acest partid şi pentru a aduce, acolo unde este cazul sau dacă este cazul, un plus de energie”, a spus Gheorghe Bucălăete, în conferința de presă de la PSD Gorj.
Reamintim că, PRM Gorj a fost la alegerile europarlamentare singura organizație a Partidului România Mare din țară care a depășit pragul electoral.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here