Liberalul Rotaru, în primul rând la Plenara Partidului Socialist Român de la București

431

Marian Rotaru, primarul de Lelești, trecut în barca liberală, dar tentat să candideze pentru un alt partid politic la alegerile locale din iunie, a fost prezent, sâmbătă, la Plenara Partidului Socialist Român, care a avut loc la București, în Gara de Nord în Sala Sindicatelor CFR. Edilul local s-a alăturat delegației PSR Gorj, formată din șapte persoane, Rotaru manifestându-și anterior plecării în Capitală, public, dorința de a candida pentru PSR, dar nu se știe dacă pentru Primăria Târgu-Jiu ori pentru Primăria Lelești, la viitoarele alegeri locale.

În cadrul întâlnirii din Capitală, edilul de Lelești, cu carnet la PNL, a purtat discuții cu liderul PSR, Constantin Rotaru, arătându-i că ar fi interesat să schimbe partidul, el fiind dezamăgit de atitudinea conducerii PNL Gorj manifestată în timpul și după sondajul pentru Târgu-Jiu la care edilul a participat plătind partea sa de sondare. A rămas însă ca discuția de la București să se continue la Târgu-Jiu, mai ales că liderul partidului, Constantin Rotaru și-a anunțat o vizită viitoare aici. Mai exact, Rotaru nu a semnat încă o adeziune cu acest partid politic, de fapt nici nu ar fi putut face asta pentru că și-ar fi pierdut mandatul de primar, acesta trecând de câteva luni la PNL.

Gorjenii, în prima linie a partidului
În cadrul Plenarei s-a completat însă Biroul Permanent al PSR, gorjenii Ion Coană-primvicepreședinte al PSR Gorj, Cruicu Constantin-membru în Biroul Municipal al PSR Târgu-Jiu și Voiculescu Roxana- vicepreședinte al Organizației Județene de Tineret a PSR Gorj, fiind numiți membri în acest organism de conducere centrală a partidului. Liderii gorjeni se pregătesc de campania electorală fiind convinși că-și pot promova candidații la vârful a cel puțin opt primării din județ.
Anamaria Stoica

3 COMENTARII

  1. Prostanacul asta poate candida doar in patul Bosnencei . La primarie nu are ce cauta , este un analfabet cu aere de doctor in stiinte . Intr ale evaziunii fiscale, poate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here