Liberalul Modrea, rezistent la atacuri

181

IMG_1121Ultimul candidat intrat în cursa pentru şefia PNL Gorj, Dumitru Modrea, a intrat în bătaia puştii contracandidaţilor săi. La scurt timp după ce şi-a depus candidatura, Modrea a fost atacat deoarece, în opinia sa, este un pericol, în special, pentru unul dintre aspiranţii la şefia partidului.

Atacat a fost nu numai Modrea ci şi şeful său de campanie, Ion Răuţ, ţinta fiind însă candidatura viceprimarului de la Turcineşti care, se pare, nu a picat prea bine, chiar dacă a apărut la două săptămâni înainte de alegeri.

“Modrea reprezintă un pericol pentru unii dintre contracandidaţii săi. Să nu uităm cel mai important moment al manipulării din această campanie , respectiv acea întrunire nestatutară de la Motru. Modrea a reuşit însă să o demonteze întâlnindu-se direct cu cea mai mare parte a delegaţilor din acea zonă. Se cunoaşte astfel că acea manipulare îi era favorabilă lui Dian Popescu şi oricine poate înţelege că acesta a pierdut prin intrarea lui Modrea în această cursă”, a declarat Ion Răuţ, şeful de campanie a liberalului Dumitru Modrea.

În ce îl priveşte pe candidat acesta îşi continuă campania electorală nestingherit având întâlniri cu delegaţii ce vor participa pe 4 septembrie la alegerile din PNL Gorj.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here