Legume confiscate într-o piaţă din Târgu-Jiu

321

controale piata (4)Pieţarii din piaţa agroalimentară din Târgu-Jiu au avut parte, vineri dimineaţă, de o surpriză mai puţin plăcută.

Aceştia au fost vizitaţi de angajaţi din cadrul poliţiei care nu au plecat cu mâna goală, confiscând câteva tone de legume fără acte.

Dis de dimineaţă, activitatea din piaţa agroalimentară din Târgu-Jiu din zona Interex a fost luată la purecat de către oamenii legii. Aceştia au verificat toţi agenţii comerciali care vindeau legume şi fructe. „Poliţiştii Serviciului de Fraude au controlat activitatea din piaţa agroalimentară. Au fost găsite patru tone de legume a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică. În total au fost confiscate patru tone de morcovi şi castraveţi pentru care comercianţii nu aveau acte de provenienţă. Aceştia au primit şi amenzi pentru că încercau să comercializeze astfel de produse, totalul sancţiunilor fiind de 4 500 lei. Controalele de acest gen sunt menite să reducă fenomenul de evaziune fiscală şi comerţul ilicit de diferite produse. Deşi au fost controlaţi toţi comercianţii din piaţă, doar la trei au fost găsite nereguli.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here