Lansarea candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC la euroalegeri a început la Romexpo. Dragnea: Vă conduc şi de această dată la victorie

308

Lansarea candidaţilor Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European a început, sâmbătă, la Romexpo, sub sloganul „Mândri că suntem români” şi „România puternică în Europa”.

Dragnea, la lansarea candidaţilor la europarlamentare: „Vă conduc şi de această dată la victorie”

Preşedintele Executiv al PSD, Liviu Dragnea, şef de campanie al partidului, a afirmat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la PE, că promite că va conduce alianţa şi de această dată la victorie.

„Alegerile din 25 mai nu reprezintă numai o trambulină pentru a trimite la Bruxelles o mână de oameni, reprezintă o şansă uriaşă pentru a face România o ţară puternică în Europa. Suntem mândri că suntem români. Putem fi noi înşine model pentru astăzi, nu doar studiu de caz. Noi, USD putem demonstra ce forţă incredibilă suntem”, a precizat Liviu Dragnea.

El a spus că va conduce şi această campie electorală şi i-a întrebat pe cei prezenţi dacă sunt pregăţi pentru alegeri. „Da”, au răspuns cei din sală, în mod repetat.

„Vă promit că vă conduc şi de această dată la victorie”, a precizat Liviu Dragnea.

La eveniment participă premierul Victor Ponta, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, preşedintele PC, Daniel Constantin, precum şi majoritatea liderilor USD, primari şi parlamentari.

Invitat la lansare este şi preşedintele Parlamentului European şi candidatul Partidului Socialist European pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Martin Schulz.

De asemenea, la eveniment este prezent Serghei Stanişev, liderul socialiştilor europeni.

Evenimentul a început cu intonarea imnului României de către o fetiţă din Teleorman. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here