La SJU Târgu-Jiu, 20 de dosare pentru două posturi de economist şi cinci pentru cel de jurist

357

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs în vederea ocupării, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacantă, de consilier juridic la Compartimentul Achiziţii Publice Contractare din cadrul Serviciului Aprovizionare, Transport, Achiziţii Publice Contractare. De asemenea, unitatea organizează concursuri pentru ocuparea, tot pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacantă, de economist I, Serviciul Managementul Calităţii Serviciilor Medicale și a funcției contractuale de execuție, vacantă, de un post economist IA, Serviciul Financiar – Contabilitate. Termenul limită pentru depunerea dosarelor a fost 2 martie, fiind depuse 20 de dosare pentru cele două posturi de economist şi cinci pentru cel de consilier juridic.

Concurenţă acerbă pentru posturile scose la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Pentru postul de economist I, Serviciul Managementul Calităţii Serviciilor Medicale s-au depus nouă dosare, unul fiind retras. Astfel, opt candidaţi vor susţine proba scrisă. Pentru postul de economist IA, Serviciul Financiar – Contabilitate s-au înscris nu mai puţin de 11 persoane, un dosar fiind respins întrucât din documentele depuse nu rezulta vechimea în muncă de 6 ani şi 6 luni. Pentru postul de consilier juridic la Compartimentul Achiziţii Publice Contractare din cadrul Serviciului Aprovizionare, Transport, Achiziţii Publice Contractare s-au depus cinci dosare, toate fiind admise.

Calendarul concursului
Concursul pentru ocuparea postului de consilier juridic la Compartimentul Achiziţii Publice Contractare din cadrul Serviciului Aprovizionare, Transport, Achiziţii Publice Contractare se va organiza conform calendarului următor: 17 martie 2016, ora 10.00: proba scrisă; 22 martie 2016, ora 10.00: interviul.
Pentru postul de economist I, Serviciul Managementul Calităţii Serviciilor Medicale, concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 martie 2016, ora 10.00: proba scrisă și 21 martie 2016, ora 10.00: interviul.
Pentru ocuparea funcției contractuale de execuție, vacantă, de un post economist IA, Serviciul Financiar – Contabilitate, concursul se va organiza conform calendarului următor: 15 martie 2016, ora 10.00: proba scrisă; 18 martie 2016, ora 10.00: interviul.
Rezultatele selecţiei dosarelor candidaţiolor înscrişi la concurs au fost afişate pe pagina de internet a unităţii, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu dorind să asigure transparenţă în privinţa procesului de angajare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here