La Ciuperceni, Amenzi pentru afişe electorale, lipite la nimereală

388

amenziCampania electorală a început deja să se lase cu sancţiuni contravenţionale pentru o parte din susţinătorii unui partid sau altul.

Nu mai puţin de 1000 de lei a trebuit să scoată din buzunar şi un cetăţean din Ciuperceni care afişase un material de propagandă fără a respecta legea. Bărbatul a fost chiar cel care a anunţat oamenii legii, dar nu pentru a recunoaşte că a încălcat legea ci pentru a anunţa dispariţia afişului cu pricina.

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Ciuperceni au fost sesizaţi de către preşedintele unei organizaţii politice locale, despre faptul că a constatat dispariţia unui afiş electoral, ce se afla montat pe un stâlp al reţelei electrice din satul Peşteana-Vulcan. În urma cercetărilor a reieşit, însă, că bărbatul cu pricina lipise afişul fără a avea un acord scris pentru amplasarea acestuia pe stâlpul de electricitate. Prin urmare, cetăţeanul cu pricina, Nicolae P., s-a ales cu o amendă de 1 000 lei. Poliţiştii continuă, însă, cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a dispărut acel afiş, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal întocmit să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propuneri legale.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here