La ce să fim atenți atunci când semnăm un acord de împrumut

986

Pentru momentele neprevăzute în care avem nevoie urgent de bani, să îi obținem online a devenit tot mai ușor. Astfel, pe lângă instituțiile. financiare nebancare autorizate și a căror activitate este reglementată prin lege, există și escroci.

Pentru a nu cădea în capcana acestora, dar și pentru a vă asigura că pașii parcurși sunt în regulă, ne-am gândit să vă împărtășim o serie de lucruri pe care să le aveți în vedere atunci când decideți să semnați un acord de împrumut.

  1. Asigurați-vă că site-ul este sigur

Dacă aveți nevoie de un credit online, trebuie să fiți foarte atent la pagina web a instituției care oferă împrumutul. Astfel, două indicii importante ale unui site sigur sunt următoarele:

  • În momentul în care vi se solicită informații personale, va apărea un lacăt
  • URL-ul sau link-ul pe care îl accesați începe cu “https” precum în cazul CreditPrime nu cu “http” (s-ul înseamnă sigur) 

Aceste două indicii vă asigură că datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transmise mai departe terților și evitați furtul de identitate. 

  1. Asigurați-vă că datele introduse sunt corecte

În graba de a face rost de suma necesară de bani, există șansa să introduceți datele greșite precum să uitați o literă sau chiar să inversați două cifre din CNP. Aceste erori pot duce la semnarea unui contract eronat și chiar la întârzierea primirii unui credit nebancar sau chiar să nu-l mai primiți deloc, ceea ce este de nedorit. De aceea, înainte de a semna orice document vă recomandăm să verificați de două ori datele introduse pentru a vă asigura că nu există erori.

  1. Fiți atent la suma de bani și la data scadentă

Suma împrumutată cât și data scadentă sunt elementele cheie ale unui credit online urgent . Astfel, asigurați-vă că oferta corespunde sumei de bani de care aveți nevoie pentru a nu fi nevoit să împrumutați mai mult decât este necesar. De asemenea, data scadentă este un element cheie al împrumutului și este nevoie să vă asigurați că puteți achita împrumutul până la data scadentă pentru a nu plăti dobândă sau alte taxe adiționale.

Pentru a vă asigura că ați făcut alegerea bună și că toți pașii parcurși au fost corecți, vă sfătuim să luați în considerare sfaturile menționate mai sus. Astfel, veți avea suma dorită rapid în contul dumneavoastră, iar acel credit nu vă va aduce mai multe probleme decât beneficii. Adițional, vă recomandăm să citiți de două ori contractul înainte de a semna pentru a evita clauze ascunse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here