La Brăila, pe viaţă şi pe moarte

350

Pandurii Târgu Jiu se va deplasa, în ultima rundă din actualul sezon al ligii secunde, la Brăila, pentru meciul decisiv cu Dacia Unirea. Gorjenii trebuie să obţină un punct pentru a fi siguri de salvare, în timp ce gazdele au nevoie de victorie pentru a-şi îndeplini obiectivul. Elevii lui Adrian Bogoi stau cu un ochi şi pe partida de la Metaloglobus, acolo unde formaţia gazdă primeşte replica liderului Dunărea Călăraşi. O victorie a oaspeţilor ar însemna că pandurii evită retrogradarea, indiferent de deznodământul jocului de la Brăila.

Bogoi: “Depindem numai de noi”
Antrenorul Pandurilor, Adrian Bogoi, nu vrea să se gândească decât la meciul gorjenilor. Tehnicianul a declarat că vizitatorii ţintesc victoria pe terenul contracandidatei la salvare, iar jocul se anunţa unul spectaculos. Dacia a câştigat ultima partidă din campionat cu 5-1 ( deplasarea de la UTA), un rezultat care a mirat multă lume, mai ales că brăilenii renunţaseră la 3 oameni de bază înaintea confruntării.
“Mergem la Brăila să jucăm foarte bine şi să luăm puncte. Ne trebuie un punct, dar noi ne dorim victoria. Vom avea un meci dificil cu ei, dar şi ei vor avea un meci dificil cu noi. Au bătut-o pe UTA cu 5-1, pentru noi era acelaşi lucru şi dacă făceau egal ei la Arad, pentru că aveam nevoie tot de un punct. Noi suntem capacitaţi pe jocul nostru, depindem numai de noi, nu ne interesează ce face Dunărea la Metaloglobus. La Brăila, amândouă echipele vor juca pentru victorie, va fi un meci interesant. Jucătorii pe care i-au dat afară cred că nu au corespuns din punct de vedere sportiv, din această pricină s-a renunţat la ei, dar au un lot numeros de jucători. Noi sperăm să ne salvăm după ultima etapă şi apoi vom face o analiză a tot ce s-a întâmplat”, a spus Adrian Bogoi.

Pânzaru: “Ne vom juca ultima şansă”
Brăilenii au avantajul terenului propriu în meciul cu Pandurii, iar antrenorul Alin Pânzaru ştie că elevii săi vor fi motivaţi pentru cea mai importantă confruntare a sezonului. Strategul gazdelor a declarat că meciul va fi unul pe viaţă şi pe moarte, pentru că ambele formaţii trebuie să-şi îndeplinească obiectivul.
“Ne-au ajutat şi rezultatele celor de la Miroslava şi Metaloglobus, dar cel mai bine este că am terminat noi cu o victorie acest meci. Acum ne vom juca ultima şansă acasă cu o contracandidată directă. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu cu o altă echipă tânără, Pandurii, iar situaţia va fi diferită faţă de meciul trecut, căci şi ei vor fi la fel de motivaţi. Va fi pe viaţă şi pe moarte”, a afirmat Pânzaru. Partida a fost reprogramată pentru ora 12.00, dar se va disputa tot sâmbătă, 2 iunie. Aşa cum era firesc, în acelaşi timp se va disputa şi meciul dintre Metaloglobus Bucureşti şi Dunărea Călăraşi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here