Jiul Rovinari, învingătoare în derby-ul gorjean din L3

409

Etapa intermediară de la Liga a 3-a a programat un derby gorjean, Jiul Rovinari primind vizita celor de la Știința Turceni.
Cu o situație mai delicată, datorată problemelor financiare și a depunctărilor suferite în clasamentul sezonului regulat, Jiul Rovinari a fost însă în postura celor de la FC Vaslui și a reușit să se impună cu 3-2 (1-1). Meciul a fost animat și foarte disputat, ambițiile locale fiind bine cunoscute. Jiul a început practic cu un om în minus, Fotescu fiind eliminat după doar 7 minute de joc.
Rovinărenii au deschis însă scorul prim Dăianu, dar scorul pauzei a fost stabilit de Barbu, care a făcut ca tabela să indice 1-1. Trofin a adus echipa sa în avantaj, Dolcescu a văzut ulterior și el cartonașul roșu reechilibrând balanța din punct de vedere numeric, pentru ca apoi Frățilescu să facă 3-1. Apetroaie a marcat ultimul gol al întâlnirii stabilind scorul final la 3-2 pentru Jiul Rovinari.
În etapa de vineri, în play-out, se dispută un singur joc, Jiul Rovinari urmând a se deplasa la Reșița pentru meciul cu FCM Reșița. În clasamentul zonei play-out, primul loc este ocupat de Muncitorul Reșița, cu 24 de puncte, Jiul Rovinari este pe poziția secundă, cu 18 puncte, în vreme ce Știința Turceni este pe locul 3, cu 15 puncte, cu unul mai mult decât FCM Reșița.
În zona play-off, Pandurii II Târgu Jiu a avut o deplasare destul de grea, la Hunedoara, însă elevii lui Adi Bogoi s-au întors cu un punct, scor 1-1 cu FC Hunedoara. Vineri, la Târgu Jiu, Pandurii II poate arbitra lupta pentru promovare. În cazul unei victorii contra celor de la FC Caransebeș, Pandurii II ar putea crea un avantaj mare celor de la Nuova Mama Mia, care se află în fruntea clasamentului, cu un plus de 4 puncte față de echipa din Caransebeș.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here